Baba Mama Tudakozó
  Főoldal |CéginfóRegisztráció |  Statisztika | Hírek | Elérhetőség English 
 Felvétel a kedvencekhez!
baba
Gyors keresés
Összetett keresés


Bejelentkezés
Felhasználó név
Jelszó

Adatvédelem

A B&M Marketing Kft., a babamamatudakozo.hu tulajdonosa és üzemeltetője, tevékenysége során minden rendelkezésére álló eszközzel védi látogatói és ügyfelei személyiségi jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvben, valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben rögzített előírásokat.

Kijelentjük, hogy a rendelkezésünkre bocsátott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személy részére nem adjuk ki, kizárólagosan a saját nyilvántartásunkhoz használjuk fel.

Az adatkezelő köteles gondoskodni az adatok biztonságáról, valamint megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések érvényre juttatásához szükségesek.

A BabaMamaTudakozó® oldalairól más szolgáltatók által fenntartott oldalakra lehet átkerülni. Ezeken az oldalakon a BabaMamaTudakozó®-nak semmilyen befolyása nincs az adatok kezelésével kapcsolatosan. Felhívjuk látogatóink figyelmét, ha ilyen oldalakra kattintanak, más szolgáltatók oldalaira kerülnek át! Az adatokat védeni kell a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, vagy törlés, illetőleg sérülés vagy megsemmisülés ellen.

Partnereink, érvényes szerződésük ideje alatt, az adatkezelés során bármikor tájékoztatást kérhetnek, és ellenőrizhetik adataik tartalmát, bármikor kérhetik azok módosítását, megváltoztatását.


Impresszum | Adatvédelem | Hibajelentés | Média ajánlat

B&M Marketing Kft.
2500 Esztergom, Galagonyďż˝s ďż˝t 5/B/2. · Levelezés: 2501 Esztergom, Postafiďż˝k 370
Tel/Fax: +36 33 312 264 · Mobil: +36 30 456 9639 · E-mail: info@babamamatudakozo.hu

© 2007 B&M Marketing Kft.

baba
baba baba

 
baba
baba