Baba Mama Tudakozó
  Főoldal |CéginfóRegisztráció |  Statisztika | Hírek | Elérhetőség English 
 Felvétel a kedvencekhez!
baba
Gyors keresés
Összetett keresés


Bejelentkezés
Felhasználó név
Jelszó
Baba Album


Baba Album
Baba Album

Képekkel gyakran többet lehet elmondani, mint szavakkal! Készítsd el gyermeked, családod ALBUMÁT a babamamatudakozo.hu weboldalán és mutasd meg barátaidnak. Gyere és gyönyörködj mások gyermekeiben is!


albumaim létrehozás/módosítás albumtár a hónap játéka

vissza

Album | Készítés


ALBUM KÉSZÍTÉSE

LÉTREHOZÁS

Új albumot ezen az oldalon tudsz létrehozni. Add meg az ALBUM nevét és leírását. Az ALBUM nevére való kattintással helyezheted el benne a képeket. Kérjük, válaszd ki, az ALBUM típusát (fiú, lány, vegyes). Itt döntheted el, hogy publikus legyen, avagy sem, melyet természetesen később is módosíthatsz.

FIGYELEM! Publikussá kizárólag babákkal, gyermekekkel kapcsolatos ALBUMaitokat tegyétek. Természetesen lehetőség van más témájú képeket is feltölteni, ebben az esetben ne tedd nyilvánossá. Ellenkező esetben moderátoraink azonnal törölni fogják ALBUModat az összes benne szereplő képpel együtt.

MÓDOSÍTÁS

Itt láthatod az általad létrehozott ALBUMok listáját és a benne található képeidet. Ha új képet szeretnél felvinni, vagy egy ALBUModat módosítani, törölni, kattints az ALBUM nevére, vagy a képfeltöltésre.

Módosítás vagy törlés esetén kattints a képek alatt található megfelelő szövegre. Képeid sorrendjét szintén itt tudod változtatni.

Az Albumokban megjelenő képek további felhasználásáért a babamamatudakozo.hu nem vállal felelősséget!NYEREMÉNYJÁTÉK

A legaranyosabb ALBUMok létrehozóit a Fisher Price csapata havonta értékes nyereményekkel jutalmazza! Gyere és hozz létre minél több ALBUMot a fantasztikus nyereményekért gyermekednek!

Baba Album Baba Album Baba Album Baba Album

Impresszum | Adatvédelem | Hibajelentés | Média ajánlat

B&M Marketing Kft.
2500 Esztergom, Galagonyďż˝s ďż˝t 5/B/2. · Levelezés: 2501 Esztergom, Postafiďż˝k 370
Tel/Fax: +36 33 312 264 · Mobil: +36 30 456 9639 · E-mail: info@babamamatudakozo.hu

© 2007 B&M Marketing Kft.

baba
baba baba

 
baba
baba